Reisaanbod PV Alliander

Nog slechts enkele plaatsen vrij : 20-daagse rondreis door Mexico in het najaar van 2022

Reis met ons mee dwars door dit kleurrijke land, van Mexico City via Maya tempels tot aan de Caribische kust!

In deze prachtige rondreis laten we u kennismaken met de diversiteit en geschiedenis van dit mooie en gevarieerde land! We vliegen met AeroMexico naar het prachtige Mexico City, een gigantische stad waar ontzettend veel te zien is. Een veelbelovend begin van een reis door een landschap gevuld met indrukwekkend grote cactussen en prachtige natuur, zoals bijvoorbeeld in de groene Cañon del Sumidero en de indrukwekkend mooie watervallen van Agua Azul. We bezoeken het hart van de Mayacultuur in Mexico en de indianendorpen Chamula en Zinacantan. Ook San Cristóbal de las Casas, het Monte Alban bij Oaxaca, de piramides van Mitla en een stadstour door Campeche met haar rijke koloniale en piraten-historie ontbreken uiteraard niet!

Daarnaast maken we een Jungle-wandeling nabij Palenque en een boottocht in Sumidero Canyon.
We maken een uitstapje naar Guatamala voor de wereldberoemde Tikal. En natuurlijk slaan we de Bacalar lagune met haar zeven kleuren, Uxmal,  Yaxcopoil Hacienda, de Chichén Itzá en de Cenote Dzitnup niet over. Aan het einde van deze reis zorgen wij voor een ontspannen afsluiting van uw enerverende vakantie, met een verblijf aan het strand waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Sfeervolle hotels op de mooiste locaties
Zoals u van ons gewend bent, reizen we in een bus met airconditioning en zorgen wij voor sfeervolle hotels op mooie locaties. In de buurt van de mooiste kerken, de gezelligste markten en prachtige stranden kunt u alle indrukken van de dag laten bezinken.

Reisperiode
De reiscommissie (AllianderAktief!/PV Alliander PA) organiseert deze complete groepsreis met vertrekdata: 3 november  (tot 22 november), en 9 november (tot 28 november), indeling volgt op basis van belangstelling en beschikbaarheid.
Voor informatie kunt u contact opnemen met  Wim van Oort, 06 4487 4226

 

 

 

pvlogo-normal-def

Samen genieten van de leukste activiteiten!

NAAR DE ACTIVITEITEN!

Gezellig samen!

Geniet samen met oud-collega’s van de leukste activiteiten!

Geniet met korting!

Wij kunnen u zeer veel korting geven op de leukste activiteiten!

Leukste Activiteiten!

De verschillende activiteiten zijn met zorg geselecteerd!

Veilig betalen!

Reserveer makkelijk via de website en betaal veilig met automatische incasso!

[/spb_row]

Comments (0)

Laat een reactie achter

X