MEEST GESTELDE VRAGEN...

ACTIVITEITEN

Ik heb een vraag over een activiteit waar moet ik zijn?

Zoek de desbetreffende activiteit (u kunt zoeken op categorie of met een zoekterm in het zoekveld), log in met uw lidnummer en uw postcode. Als het antwoord op uw vraag niet in de beschrijving staat kunt u onderaan de activiteit klikken op de blauwe button “EEN VRAAG VOOR AANSCHAF? STEL HEM HIER” U kunt meteen uw vraag stellen en verzenden. De ontvanger van uw mail zal z.s.m. reageren.

Ik heb me aangemeld voor een activiteit en heb geen bevestiging ontvangen, ben ik wel aangemeld?

Er wordt altijd een bevestigingsmail verzonden naar het e-mailadres wat u heeft opgegeven aan de PV Alliander Postactief ledenadminstratie. Misschien is uw e-mailadres niet bekend of niet juist bij de ledenadminstratie. Neem voor de zekerheid contact op met e-mail: info@pvalliander.com

Ik heb nog niks gehoord over de activiteit, wanneer hoor ik wat?

Er wordt pas contact opgenomen met de deelnemers wanneer de sluitingsdatum is verstreken. Er wordt altijd een brief/mail verzonden, als er geloot moet worden (bij veel interesse) ontvangt u bij annulering ook altijd bericht.

BOEKINGEN

Ik wil mijn boeking wijzigen of annuleren, hoe doe ik dit?

U kunt een mail sturen naar de organisatie en u krijgt z.s.m. antwoord.

e-mail: info@pvalliander.com

Kan ik nog inschrijven via de inschrijfformulieren?

Nee, inschrijfformulieren worden niet meer verwerkt. Aanmeldingen dienen via de site te gaan.

BETALEN

Betalingen zijn alleen mogelijk middels automatische incasso.

INLOGGEN

Ik kan niet inloggen, hij geeft aan GEGEVENS NIET BEKEND

Inloggen gebeurt met uw personeelsnummer zonder voorloopnullen en uw postcode. Dus als uw personeelsnummer 052591 is vul dan in 52591 en als postcode bijvoorbeeld 3012JK. Als het nog niet lukt kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat:

PV Alliander PA, Oranjelaan 22, 2231 ZG RIJNSBURG

e-mail: info@pvalliander.com

Ik kan nog steeds niet inloggen, hij geeft aan GEGEVENS NIET BEKEND.

U bent nog geen lid van de PV Alliander Postactief en wil dit wel graag worden. Onder het kopje “WORD LID EN/OF DONATEUR” kunt u het inschrijfformulier downloaden, invullen en opsturen naar:

PV Alliander Postactief, Oranjelaan 22, 2231 ZG RIJNSBURG of mailen naar: e-mail: info@pvalliander.com

Comments (0)

Laat een reactie achter

X