Workshop in “De Groene Schuur”

september, 2017

26sep14:0018:30Uitverkocht!Workshop in "De Groene Schuur"

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

“De Groene Schuur”

Wie zijn wij?
Even voorstellen! Wij zijn Ferdinand en Anja Eewes. Als echtpaar zijn wij eigenaar van de Groene Schuur gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen.

Hoe het allemaal begon….
Ferdinand heeft het tuindersvak met de paplepel ingegoten gekregen. In 1962 startten zijn ouders met een klein tuinbouwbedrijfje op het perceel waar De Groene Schuur nu is gevestigd. In 1989 heeft Ferdinand het bedrijf overgenomen en samen met Anja doorontwikkeld. In de loop der jaren is er veel veranderd. In 1992 is ons bedrijf omgedoopt naar De Groene Schuur en zijn we langzaam omgeschakeld van de traditionele teelt naar het kweken van tropische groenten, Oud-Hollandse groenten, pepers en pompoenen. Tegenwoordig is De Groene Schuur een belevingsbedrijf waar jong en oud kan meegenieten van de rust van het platteland. Wij leveren een beleving van Zaad tot Eten door middel van de onderstaande aspecten van ons bedrijf.

Excursie met proeverij
De deelnemers worden tussen 14.00 en 14.30 uur ontvangen met een kopje koffie/thee en een plak honingkoek. Vanaf 14.30 uur volgt er een interessante, leerzame en unieke uitleg over tropische groenten, vergeten groenten, pepers etc. waarbij ze de producten kunnen zien, voelen en proeven. Aansluitend volgt er een rondgang door onze kassen, waar deze groenten gekweekt worden. Ook hier wordt er weer volop geproefd. Bij terugkomst in de kookstudio gaan we om 15.30 uur beginnen met de kookworkshop.

Kookworkshop Spaanse Tapas
Tijdens de kookworkshop gaat u gezamenlijk onder begeleiding van ervaren koks aan de slag met het maken van diverse heerlijke Spaanse Tapas die gezamenlijk een volledige maaltijd vormen. Na het kokkerellen wordt er gezamenlijk getafeld onder genot van een lekker drankje. Na afloop krijgt iedereen de recepturen mee naar huis. Tijdens de Kookworkshop en het diner krijgen alle deelnemers twee consumpties.

Informatie:

  • Datum: 26 september 2017
  • Locatie: De Groene Schuur, Lijkweg 9B, 6923 CA Groessen
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Prijs: € 20.00
  • Prijs introducé: € 20.00
  • Contact: Theo Wullings, Tel.: 024-3449933 – Mobiel: 06-54770527 – email: t.wullings@chello.nl

 

Sluitingsdatum inschrijven is 10 september 2017!

Minimaal aantal deelnemers: 20 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 40 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 50,00 pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

    • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 18:30

Locatie

De Groene Schuur

Lijkweg 9B, 6923 CA Groessen

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X