Vooraankondiging 24-daagse rondreis naar Indonesië

oktober, 2017

28okt13:0017:00Activiteit verlopenVooraankondiging 24-daagse rondreis naar IndonesiëLaat je informeren over deze schitterende reis!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Vooraankondiging 24-daagse rondreis naar Indonesië

Medan – Bukit Lawang – Samosir – Jakarta – Bandung – Borobudur – Yogyakarta – Sanur

Klinkt dat niet bekend in de oren? Prachtige namen voor plaatsen in de Gordel van Smaragd.
En je kunt ze bezoeken, want de Alliander commissie Reizen organiseert in 2018 een unieke en buitengewoon complete 24-daagse rondreis over de drie belangrijkste eilanden van Indonesië; Sumatra, Java én Bali!

Ontdek de unieke natuur van Sumatra waar je onder andere een bezoek brengt aan de plaatsen Medan, Bukit Lawang en kunt genieten van de rust en prachtige omgeving op Samosir Island in het mysterieuze Tobameer. We gaan ook in de unieke jungle op zoek naar de Oerang-Oetang !

Beleef de eeuwenoude cultuur op Java, bezoek Jakarta, Yogyakarta en beleef de Bromo vulkaan bij zonsopkomst. We gaan zelfs op de fiets door de rijstvelden en de dorpjes er tussenin.

Geniet van een mooie strandafsluiting in een heerlijk resort op het godeneiland Bali, waar we verblijven in Sanur, een levendige badplaats aan de oostkust van Zuid-Bali. Deze schitterende reis biedt je een indringende kennismaking met de inwoners en de diverse culturen van Indonesië.

Dat mag je niet missen!
Op 28 oktober aanstaande organiseren wij een voorlichtingsmiddag over deze unieke reis in Partycentrum de Molen in Harskamp. De kosten zijn € 5,- per persoon, contant te voldoen bij de entree van de zaal. We beginnen om 13.00 uur en de zaal is vanaf 12.45 uur open.

Aanmelden voor de voorlichtingsmiddag kan d.m.v. hier te boeken. We berekenen geen kosten. De kosten van € 5,- p.p. kunt u bij de zaal betalen. 

Informatie:

  • Datum: 28 oktober 2017
  • Locatie: Partycentrum de Molen in Harskamp – 
Molenweg 12, 
6732 BL Harskamp
  • Aanvang: 13.00 uur
  • Prijs: € 5,00 p.p. (betalen bij de zaal)
  • Prijs introducé: € 5,00 p.p. (betalen bij de zaal)
  • Contact: Rob Ludwig – email: robludwig@vodafonethuis.nl

Sluitingsdatum inschrijven is 27 oktober 2017!

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

  • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 17:00

Locatie

Partycentrum de Molen in Harskamp

Molenweg 12, 6732 BL Harskamp

Comments (0)

Laat een reactie achter

X