Seedykster Waddentocht

juni, 2017

22jun10:0017:00UITVERKOCHTSeedykster Waddentocht

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Seedykster Waddentocht

Vandaag maken we een rondrit met een panoramawagen door het prachtige buitendijkse gebied van het Werelderfgoed Waddenzee. Een plek waar hemel en aarde het toneel delen.

We starten om 10.00 uur met koffie en een stukje oranjekoek. Daarna gaan we met zijn overdekte panorama-huifkar naar Birdaard. Informatie onderweg van Gerben Visbeek. Daarna gaan we naar het museum van Ruurd Wiersma (entree 2,50 euro p.p), daarna is er de mogelijkheid om de nieuwe molen van Birdaard te bezoeken.

Vervolgens gaan we via een andere route terug naar zijn locatie. Daar aangekomen krijgen we een kop soep, een krentenbol, een broodje kroket en een consumptie. Daarna vertrekken we met de huifkar richting Wadden. Tijdens de rondrit wordt veel verteld over de flora en fauna maar ook over de historie van dit unieke Werelderfgoed.

We sluiten de dag af met een barbecue. (consumpties voor eigen rekening)

Informatie:

  • Datum: 22 juni 2017
  • Locatie: Zeedijk 8, Marrum
  • Tijd: 10.00 uur
  • Prijs: € 12,50
  • Prijs introducé: € 12,50
  • Contact: Jan Keizer, Tel.: 058 2666907, email:  jantkeizer@gmail.com

Sluitingsdatum inschrijven is 1 juni 2017!

Minimaal aantal deelnemers: 20 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 40 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

    • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 17:00

Locatie

Seedykster Waddentocht - Gerben Visbeek

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Noord

Comments (0)

Laat een reactie achter

X