Reuzen, varen en proeven in Leeuwarden!

augustus, 2018

18aug12:0022:00UITVERKOCHTReuzen, varen en proeven in Leeuwarden!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

De reuzen van Royal de Luxe in het centrum van Leeuwarden

De reuzen van de Franse theatergroep Royal de Luxe is misschien wel een van de meest spectaculaire onderdelen van Leeuwarden Fryslan 2018, culturele hoofdstad. De iconische reuzen zullen Leeuwarden, en met name het centrum van Leeuwarden op stelten zetten. Het is de eerste keer dat de reuzen van Royal de Luxe in Nederland te zien zijn. De Franse theatergroep Royal de Luxe maakt straattheater met reusachtige marionetten. De reuzen hebben internationaal geschitterd in Europa, Korea, China, Chili en Afrika. De meest iconische marionetten zijn de Olifant, maar ook de Duiker.

Wij zijn van plan om u langs de route van dit reusachtige straatevenement uit te zetten en later weer op te pikken voor het Pramen en Proeven-evenement.
We willen u namelijk ook graag laten kennismaken met de culturele Hoofdstad Leeuwarden. Om Leeuwarden goed te leren kennen, stappen we op een echte praam met gids. U vaart door de historische stadsgrachten, langs oude gevels en singels, de Waag, het Naauw, de Brol, bierkade, dwingers, de Prinsentuin, de Oldehove…etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Maar we bezoeken ook het Boomsma Beerenburger-museum, met de geschiedenis van deze beroemde distilleerderij.

Natuurlijk zal er aansluitend ook een uitgebreide proeverij plaatsvinden (ook van andere likeuren en jenevers).

Aan het einde van deze “reusachtige” dag hebben we een 3-gangen menu in een eetgelegenheid in de buurt van Leeuwarden, waarna we weer huiswaarts keren.

Aanvullende Informatie:

  • Datum: zaterdag 18 augustus
  • Busvervoer volgens nog nader te bepalen route(s) en afhankelijk van deelname
  • Aanvang: nog niet precies bekend
  • Locatie: centrum Leeuwarden
  • Prijs: € 39,- euro p.p. (inclusief busvervoer, praamtocht met gids door Leeuwarden, bezoek aan het Boomsma Beerenburg-museum met uitgebreide proeverij en een 3 gangen diner in de buurt van Leeuwarden
  • Contact: Jan Keizer, email: jantkeizer@gmail.com  Tel.: 06 173 479 31

Bij het boeken kunt u uw opstapplaats kiezen d.m.v. het dropdown menu.

Minimaal aantal deelnemers: 45 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is juli 2018!

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

  • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Zaterdag) 12:00 - 22:00

Locatie

Centrum Leeuwarden

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Noord

Comments (0)

Laat een reactie achter

X