Reis Kroatië 1 juni 2024

juni, 2024

01jun07:0010(jun 10)08:30Uitverkocht!Reis Kroatië 1 juni 2024Heerlijk genieten in Kroatië

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

10 daagse vroeg zomer reis naar het mooie Kroatië

De reiscommissie is er weer samen met Bolderman in geslaagd voor jullie een mooie reis te organiseren naar Kroatië. We bezoeken deze reis de mooiste eilanden van Istrië en schilderachtig Rabac.

De betoverende natuur, schilderachtige plaatsjes en mooie eilanden voor de kust vormen het decor van deze prachtige busreis vanuit het gezellige plaatsje Rabat gaan we op excursie naar de eilanden Krk, Cres, en Losinj.

Ook de steden Pula en Opatija staan op het programma en natuurlijk maken we ook een leuke boottocht op de azuurblauwe Adriatische Zee. Naast deze interessante excursies is er natuurlijk ook voldoende vrije tijd ingepland. Ontdek de mooiste eilanden van Istrië en schrijf jullie bij ons in voor deze mooie reis verzorgt door Bolderman BV.

 

Dagprogramma:

1 juni 2024, Nederland – Zuid Duitsland

Met een van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Na de overstap rijden we met voldoende stops naar ons overnachtingshotel in Zuid Duitsland.

 

2 juni 2024 , Zuid Duitsland Rabac

We vervolgen onze busreis door de alpen in Oostenrijk en Slovenië naar Kroatië. Tegen de avond komen we aan bij ons hotel in Rabac. Na de kamerindeling gaan we aan tafel voor het diner.

 

3 juni 2024 , Opatija.

S’morgens bent u eerst een paar uur vrij . Laat in de ochtend vertrekken we nar de mondaine badplaats Opatija. Hier heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid deze mooie stad bekijken en te lunchen. Heerlijk een terrasje pakken of een wandeling maken over de boulevard of door het park, de keuze is aan u. Aan het einde van de dag zijn we weer terug bij ons hotel in Rabac

 

4 juni 2024 , Eiland Krk.

We brengen vandaag een bezoek aan het eiland Krk. In 1981 is het eiland met een brug met het vasteland verbonden, de Totobrug, vernoemd naar de voormalige heerser van Joegoslavië. Hierdoor is Krk eigenlijk een schiereiland. We bezoeken o.a. de stadjes Krk, en Vrbnik.

Krk is een echt toeristenplaatsje. De haven, smalle straatjes en gezellige terrasjes vormen hier het middelpunt. Vrbnik is de plaats van de wijnhandel op het eiland. We bezoeken hier dan ook een wijnboer , waarbij u kunt genieten van heerlijke Kroatische wijnen en een lichte lunch.

 

5 juni 2024 , Brijuni eilanden.

Vandaag gaan de Brijuni eilanden bezoeken, waar de voormalige leider van Joegoslavië , Toto, een buitenverblijf had. Vele wereldleiders kwamen hier op staatsbezoek. De exotische dieren die nog in het perk leven, zijn geschenken van vele staatshoofden . vanaf het plaatsje Fazana varen we over naar het eiland Veliki Brijun, waar we met een treintje een rondrit maken. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om zelf ook nog rond te kijken.

 

6 juni 2024 , eilanden Cres en Losinj

Vandaag gaan we na het ontbijt op weg naar de eilanden Cres en Losinj. Cres wordt ook wel het “Venetiaanse eiland” genoemd en is het op een na grootste eiland voor de kust van Kroatië. De geschiedenis van de Oostenrijkse monarchie, die Romeinen en de Venetianen is hier nog duidelijk zichtbaar. Aansluitend rijden we naar het eiland Losinj, dat bekend is om zijn eeuwenoude zeevaarttradities. De plaatsen Veli en Mali Losinj zijn hier, met de woningen van de scheepkapiteins en stadstorens die gebouwd werden als verdediging tegen piraten, een mooi voorbeeld van. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in ons hotel.

 

7 juni 2024 Vrije dag

Vandaag heeft u een vrije dag in Rabac. Het centrum van dit oude vissersplaatsje is schitterend gelegen in een baai en staat bekend om zijn prachtige kiezelstrand. Rondom de baai vindt u talloze bars, restaurants en winkeltjes, waar het goed toeven is.

 

8 juni 2024 , Pula en boottocht

Vanochtend na het ontbijt gaan we naar het Romeinse plaatsje Pula. Hier kunnen we de ochtend op eigen gelegenheid doorbrengen. Begin van de middag maken we een mooie boottocht en krijgt u een eenvoudige lunch met drankje aangeboden. Aan het einde van de middag brengt de bus u weer terug naar het hotel.

 

9 juni 2024 Rabac – Zuid Duitsland

Na een vroeg ontbijt vertrekken we uit Rabac en rijden via Slovenië en Oostenrijk naar ons hotel in Zuid Duitsland voor diner en overnachting.

 

10 juni 2024, Zuid Duitsland – Nederland

De laatste etappe van deze prachtige excursiereis. Met verschillende stops rijden we naar Nederland terug. Op ons centrale overstappunt krijgt u, voordat u met een van onze servicelijnen huiswaarts word gebracht, een goed verzorgt afscheidsdiner aangeboden inclusief frisdrank.

 

Reissom:

 • 35-39 betalende personen: € 1.076,50 per persoon
 • 40-44 betalende personen: € 1.046,50 per persoon
 • 45-49 betalende personen: € 1016,50 per persoon

 

Inbegrepen:

 • Reis per luxe Comfort Class touringcar
 • Begeleiding door ervaren chauffeur, tevens reisleider
 • Koffie of thee bij vertrek
 • 2 overnachtingen in Zuid-Duitsland o.b.v. halfpension
 • 7 overnachtingen in het 4* Hotelcomplex Mimosa, Hedera of Narcis in Rabac
 • Dagelijkse goed verzorgd ontbijt- en dinerbuffet
 • ½ mineraal water + ¼ wijn of 1 klein biertje of 1 softdrink bij het diner in Rabac
 • Genoemde excursies
 • Bolderman pluspakket
 • Wijnkelder eiland Krk incl. entree, wijnproeven en lichte lunch ( dag 4 )
 • Dagtocht Brijuni eilanden incl. bootovertocht en rondrit met treintje ( dag 5 )
 • Dagtocht naar de eilanden Cres en Losinj ( dag 6 )
 • Boottocht met eenvoudige lunch en drankje ( dag 8 )
 • Goed verzorgd afscheidsbuffet in Nederland met frisdrank
 • Tol- en parkeergelden
 • Toeristenbelasting

 

Niet inbegrepen:

 • Calamiteitenfonds €2,50 per boeking (individuele factuur)
 • SGR Bijdrage € 5,00  per persoon (individuele factuur)
 • Toeslag 1-persoonskamer € 279,00
 • Lunches
 • Eventuele parkeerkosten Zeeland €4,00 per dag, per auto
 • Optionele excursies
 • Uitgaven van persoonlijke aard

 

Betalingen:

Door veranderende wetgeving zijn we genoodzaakt om bij reizen die onder ANVR en SGR garantiefonds vallen de aanmelding en incasso te laten verzorgen door de touroperator, bij deze reis Bolderman Reizen.

Uw inschrijving bij Alliander is alleen het aanmelden met het aantal personen, uw kamerkeuze 1 of 2 persoons en natuurlijk uw adresgegevens, uiterlijke sluitingsdatum is 15 januari 2024.

Ook moet u aangeven of je gebruik maakt van de gratis servicelijnen naar opstappunt, of op eigen vervoer naar het opstappunt in Zeeland NB komt.

Met u inschrijving gaat u gelijk akkoord dat wij uw gegevens mogen doorgeven aan Bolderman reizen zodat zij uw inschrijving kunnen bevestigen.

U ontvangt na deze inschrijving, van Bolderman de bevestiging en een aanmeldformulier.

De incasso van deze reis zal ook door Bolderman worden verzorgd.

Ook voor een eventuele annulering van de reis moet u zich melden bij Bolderman.

 

U kunt zich inschrijven voor deze mooie reis via de website van PV Alliander PA voor 15 januari a.s.

Deze reis is mogelijk voor medewerkers Alliander , mits lid van PV Alliander PA en voor alle leden van PV Alliander PA. Wacht niet te lang , want vol is vol!

 

Een reis en annuleringsverzekering (verplicht bij reizen met PV Alliander PA)

Het is een voorwaarden van deelname dat u zelf een reis en annuleringsverzekering afsluit voor deze reis.

 

Informatie:

 • Datum: 1 t/m 10 juni 2024
 • Bestemming: Kroatië
 • Prijs: 35-39 betalende personen: € 1.076,50 p.p. – 40-44 betalende personen: € 1.046,50 p.p. – 45-49 betalende personen: € 1016,50 p.p.
 • Prijs introducé: 35-39 betalende personen: € 1.076,50 p.p. – 40-44 betalende personen: € 1.046,50 p.p. – 45-49 betalende personen: € 1016,50 p.p.
 • Contact: Wim van Oort, Tel.: 06 448 742 26, email: w.oort25@upcmail.nl

 

Middels het dropdown menu op de bestelpagina moet u een keuze maken uit:

 • 1 of 2 persoonskamer
 • Manier van vervoer

 

Minimaal aantal deelnemers: 35 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 48 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 15 januari 2024

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden.
Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

1 (Zaterdag) 07:00 - 10 (Maandag) 08:30

Organisator

Commissie Reizen

Comments (0)

Laat een reactie achter

X