Midzomer Diner Cruises door de Bommelerwaard

juli, 2018

06jul13:0021:30UITVERKOCHTMidzomer Diner Cruises door de Bommelerwaard

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Midzomer Diner Cruises door de Bommelerwaard

Op vrijdag 6 juli heeft de afdeling Oost voor alle leden van de PV Alliander PA een mooie vaartocht georganiseerd door de mooie Bommelerwaard. Rondvaartbedrijf Party Cruises, met de boot “Princehof “ draagt zorg voor de invulling van deze dag Cruises.

Tussen 13.00 uur en 13.30 uur wordt u aan boord verwacht in de haven van Zaltbommel. De koffie met warm appelgebak staat al voor u klaar en om precies 13.30 uur gaan de trossen los. De Bommelerwaard ligt als een eiland tussen Gelderland, Zuid-Holland en Brabant. We bevaren deze dag de Waal, Merwede, de Maas en de Afgedamde Maas.

We varen langs vele prachtige kerkdorpjes zoals Poederoijen, Aalst, Veen, Nederhemert en Wijk en Aalburg. Komen ook langs Woudrichem waar we de dijkwoning kunnen zien liggen waar de tv serie Dokter Tinus is opgenomen.

Rond 16.00 uur komen we dan aan in Heusden, een van de oudste stadjes langs de Maas. De haven ligt direct in de nabijheid van de Oude Markt en we hebben ruim de tijd dit plaatsje te bekijken. Om 17.00 uur verwelkomen we u weer aan boord met een heerlijke alcoholvrije cocktail, waarna we al varende gaan genieten van een “Kapiteinsbuffet” een specialiteitenbuffet waar de Princehof bekend om staat.

Genietend van o.a. de kip cayun, malse varkenshaas, gebakken scampi’s of het koude deel van het buffet de gerookte zalmsnippers, pepermakreel diverse salades aangevuld met frietjes, gebakken aardappelpartjes en ciabatta. We genieten al etend van de vele mooie plaatsjes langs dit deel van de Maas zoals Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel.

Voordat we de Maas gaan verlaten worden we geschut door de sluis van St Andries te Rossum. We worden om op de hoogte te komen van de Waal hier 2 meter omhoog “geschut”. Nadat een ieder zich te goed heeft gedaan aan het Kapiteinsbuffet varen we over de Waal richting Zaltbommel, en genieten ondertussen van een heerlijk IJsdessert.

Tussen 21.00 uur en 21.30 uur meren we weer af in de haven van Zaltbommel en kunnen we vol fantastische indrukken weer huiswaarts keren. De Princehof heeft 2 dekken met ruim voldoende zitplaatsen. Bij mooi weer kan het dak op de bovenste verdieping open en voelt u werkelijk de Bommelerwaard aan u voorbij gaan. De boot is ook geschikt voor mindervaliden, traplift is aanwezig en voor een niet elektrische rolstoel zijn er voorzieningen.

U krijgt van ons aangeboden de Bommelerwaard Cruises met de Princehof, koffie met appelgebak, welkomstcoctail, Kapiteinsbuffet en IJsdessert. De consumpties bij deze Mini Cruise zijn voor eigen rekening.
Wat houdt u nog tegen om de zomer te beginnen met deze Mini Cruise in onze mooie Bommelerwaard.

Schrijft u snel in, bij 75 deelnemers gaan de trossen los.

Aanvullende Informatie:

  • Datum: 6 juli 2018
  • Aanvang en eindtijd: 13.00 uur tot 21.30
  • Locatie: Rondvaartbedrijf Party Cruises, Haven Zaltbommel, Boot de Princehof (Parkeerplaatsen op 10 minuten lopen)
  • Prijs: € 27,50 p.p.
  • Prijs introducé: € 27,50 p.p.
  • Contact: Theo Wullings, Mobiel: 06 54770527, email: t.wullings@chello.nl
  • Contact: Leo Lamboo, Mobiel: 06 30620010
  • Contact: Wim van Oort, Mobiel: 06 44874226 (na 16.00 uur).

Minimaal aantal deelnemers: 50 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 75 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 20 mei 2018!

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 55,00 pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Tijd

(Vrijdag) 13:00 - 21:30

Locatie

Zaltbommel

Veerweg 5, 5301 CK Zaltbommel

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X