Kerstshoppen Duitsland 2019

december, 2019

12dec(dec 12)08:0013(dec 13)21:00Uitverkocht!Kerstshoppen Duitsland 2019

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Kerstshoppen Duitsland 2019

Twee daagse kerstreis naar de Weinachtsmarkten in Duitsland.

Donderdag 12 december gaan we vanuit Herveld met de bus naar Soest waar we gaan overnachten in Hotel am Wall, ook bezoeken we de binnenstad. Ook hier een historisch centrum, Weinachtsmarkt en natuurlijk de extra sfeer in de donkere, maar o zo feestelijk verlichte en versierde binnenstad.

Soest staat bekend om de vele groene zandstenen gebouwen en vele historische vakwerkhuizen. Het centrum vindt u 200 meter vanaf het hotel. ’s Avonds om acht uur hebben we in het hotel dan een kerstdiner. Vrijdagmorgen, na eerst genoten te hebben van een goed ontbijt vertrekken we om 10.00 uur naar Dortmund. De kerstmarkt Dortmund wordt elk jaar opgebouwd rond het historische centrum van Dortmund.

Een goed startpunt is de Hanzaplatz. Hier is de grootste kerstboom ter wereld (48 meter hoog, 48.000 lampjes en 4 meter hoge engel als piek) het ideale startpunt voor jouw kerstmarktbezoek. Of je nu komt voor de mooiste kerstcadeaus, bijzondere elementen voor jouw eigen kerstboom of een uniek cadeau voor jezelf, het is moeilijk om niet te slagen bij een van de 300 kramen van deze enorme kerstmarkt. Natuurlijk zijn de kraampjes voorzien van knusse kerstverlichting en hoor je een veelheid van kerstmuziek. Je vindt er handgemaakte kunst, bijzonder speelgoed, kerstversiering en veel meer verrassingen. Al het kijken, shoppen en genieten maakt natuurlijk hongerig en dorstig… Gelukkig zijn er genoeg kraampjes met de lekkerste kersttraktaties. Je komt er vanzelf langs en als je echt niet kunt wachten hoef je alleen jouw neus maar achterna te gaan. Geniet van een culinaire kerst met traditionele braadworst of gegrilde Westfaalse ham.

Ook de zoetekauw kan van een zoete kerst genieten met een heerlijk portie geroosterde amandelen, crêpes en lokaal kerstgebak.
De traditionele Glühwein in bekers met jaarlijks verschillend motief mag natuurlijk niet ontbreken. Aangezien je de beker mag houden neem je direct een leuk collectors item mee In de tweede helft van de middag vertrekken we dan weer moe, maar voldaan terug naar Herveld waar we rond 18.00 uur hopen aan te komen.

 

Informatie:

  • Datum: 12 en 13 december 2019
  • Aanvang: volgt
  • Locatie: Soest en Dortmund – Hotel am Wall –  Dasselwall 19, 59494 Soest, Duitsland
  • Prijs: € 70,00
  • toeslag 1 persoonskamer € 20,00
  • Prijs introducé: € 70,00

 

Kies op de boekingspagina voor een 1 persoonskamer of 2 persoonskamer d.m.v. het dropdown menu.


Minimaal aantal deelnemers: 40 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 11 oktober 2019

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 105,- pp.

Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

 

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

12 (Donderdag) 08:00 - 13 (Vrijdag) 21:00

Locatie

Hotel am Wall

Dasselwall 19, 59494 Soest

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X