Jeu de Boules

september, 2024

17sep09:3018:00Jeu de Boules

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Jeu de Boules

Ook dinsdag 17 september organiseert het bestuur van de personeelsvereniging Alliander PA afdeling Oost voor alle leden en introducees weer na twee jaar de Jeu de Boules dag.

Door PV Alliander PA wordt dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten van de Petanque vereniging Beek. Afgelopen jaren werd er met overgave en plezier door de aanwezigen deelgenomen. Maar daarnaast was er natuurlijk ook plaats voor veel gezelligheid onder elkaar met oude bekenden.

Deze keer zijn we voor het eerst te gast bij deze vereniging in Beek bij Nijmegen, waarbij we door een team van deskundigen worden terzijde gestaan.

We treffen elkaar om 9.30 uur op het complex aan Alde Weteringweg 3 in Beek-Ubbergen, waar we na de koffie/thee met cake (2x) zullen starten met de wedstrijden.

Gedurende de dag zijn er 4 consumpties en tussen de middag is er een keuze uit tosti en soep. Na een dag van heerlijk bezig zijn besluiten we met het gebruikelijk gezamenlijke warm en koud buffet. Om ongeveer 18.00 uur zullen we dan weer afscheid van elkaar nemen na een dag gezellig samenzijn. Voor de koffie/thee met een plakje cake (2x) , de drankjes (4x) en lunch hapje (2x) krijg je bonnen. Voor het warm en koud buffet zijn er geen bonnen. Als de bonnen op zijn dan moet de rest zelf worden afgerekend.

We zullen, na afloop van de wedstrijden, onder de deelnemers ook 3 prijsjes verloten. Om te voorkomen dat beginners van Jeu de Boule geen kans hierop maken zal het lot dus dat bepalen.
Je kunt inschrijven met één introducé. Mocht je echter alleen zijn dan is meedoen geen bezwaar, de organisatie en wedstrijdleiding zorgen voor een goede en sportieve indeling.

 

Informatie:

  • Datum: 17 September 2024
  • Aanvang: 9.30 tot 18.00 uur
  • Adres: Petanque vereniging Beek, Alde Weteringsweg 3, 6573 AZ Beek-Ubbergen
  • Prijs: € 20,00
  • Prijs introducé: € 20,00
  • Contact: Cor Koppers, mobiel: 06 401 437 90, email: cwakoppers@hotmail.com
  • Contact: Frans Janssen, mobiel: 06 137 005 65, email: f.janssen190@upcmail.nl

 

Minimaal aantal deelnemers: 25 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 35 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 30 augustus 2024

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 40,– pp.
Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducee).
Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

 

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 18:00

Locatie

Petanque vereniging Beek

Alde Weteringsweg 3

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X