Huifkarrentocht Veluwe – 21 juni 2023

juni, 2023

21jun13:0019:00Huifkarrentocht Veluwe - 21 juni 2023“Even onthaasten”

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Met de huifkar over de Veluwe.

“Even onthaasten”

We hebben voor jullie op de 21e juni, de langste dag van het jaar, een gezellige middag georganiseerd op Stalhouderij Wouter Hazeleger te Otterlo.

Wat is er mooier dan met paard en wagen, op de zandpaden, de Veluwe te gaan verkennen.

Hiervoor verzamelen we tussen 13.00 uur en 13.30 uur op de Westenengerdijk 62 te Otterlo waar jullie worden ontvangen met 2 x koffie of thee met gebak.

In de tussentijd worden de paardentrammen in gereedheid gebracht en vertrekken we rond 14.00 uur voor een mooie tocht over de Veluwe. We gaan nadat we Otterlo hebben verlaten het Roekelsche bos in en verkennen zo de Veluwe richting Arnhem. Het is voor een ieder mogelijk om de instap in de huifkar te maken , extra opstapjes en hulp zijn aanwezig.

Tijdens deze 2 uur durende tocht hebben we ook een moment dat we de benen even kunnen strekken en wordt er door een sage verteller een spannend verhaal verteld over de geschiedenis op de Veluwe. Nadat we terug zijn gekomen op de stoeterij kunnen we onder het genot van een drankje met elkaar nagenieten op het buitenterras, want we gaan natuurlijk uit van mooi weer op 21 juni.

We sluiten rond 17.00 uur af met een grandioos Chinees buffet verzorgt door de Chinees van de Veluwe , Golden Dynasty  uit de Harskamp. Het zal jullie aan niets ontbreken , Bami en Nasi Goreng, Babi Pangang, Foe Yon Hai, Kantonese Koe Lou Yuk, Ma Lau Yuk pittig gekruid, Ossenhaas in Maleisië saus, Gebakken Garnalen , Kip in Gon bou saus, Sate Ajam, 2 mini loempia’s  en natuurlijk Cassave kroepoek. De eerste 2 consumpties krijgt u in het arrangement, alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Wij hopen jullie met deze Veluwse dag weer een activiteit te bieden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten.

 

Informatie:

  • Datum: 21 juni 2023
  • Aanvang: 13.00 tot 19.00 uur
  • Plaats: Westenengerdijk 62, Otterlo
  • Prijs: € 30,00
  • Prijs introducé: € 30,00
  • Contact: Wim van Oort, Telefoon: 0644874226, email: w.oort25@upcmail.nl
  • Contact: Jan Ribbers, Telefoon: 0610294812, email: janrib38.jr@gmail.com

 

Minimaal aantal deelnemers: 35 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 20 mei 2023

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 60,00 pp.Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducé). Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

 

Tijd

(Woensdag) 13:00 - 19:00

Locatie

Stalhouderij Wouter Hazeleger

Westenengerdijk 62

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X