Fietstocht langs de Maas

augustus, 2024

27aug09:3018:00Fietstocht langs de Maas

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Fietstocht langs de Maas

Op dinsdag 27 augustus 2024 kunnen we weer (of geen weer) onze kuitspieren weer eens belasten.

Vanuit Overasselt aan de Kasteelsestraat 5 ligt een knus mooi landbouwmuseum “DE LAGE HOF” van waaruit we een fietstocht gaan maken over een lengte van ongeveer 40 km. De tocht gaat, zoals gebruikelijk, via de bekende ANWB knooppunt routes.

Na de aankomst (jullie worden verwacht tussen 9.00 en 9.30 uur) gaan we eerst koffie/thee met appeltaart naar binnen werken waarna ieder voor zich de fiets opzoekt om de tocht te beginnen om uiterlijk 10.00 uur. We rijden dus niet meer zoals in het verleden in een grote groep. Voor onderweg krijgen jullie mee een zakje met 2 belegde broodjes en een krentenbol en een flesje drinken.
De tocht gaat hoofdzakelijk over autoluwe wegen en voert jullie van het startpunt via Heumen de Maas over en aan de overzijde weer langs de Maas richting Grave (mooie plaats).

Vandaar gaat de tocht voorbij de brug naar Ravenstein (ook een mooie plaats). Vandaar weer over de brug naar de overkant en langs de Maas langs Niftrik, Balgoij en het sluiscomplex in Nederasselt weer langs de Maas naar Overasselt en de Lage Hof waar je uiterlijk om 16.00 uur wordt verwacht om de inwendige mens weer te versterken om 16.30 uur met het grand buffet (varkenshaas in champignonsaus, gebraden zalm in dillesaus, gegrilde kip in oosterse kerriesaus, zalmsalade, Huzarensalade, plateau met vis krab makreel paling haring en zalm, witte rijst, gegratineerde aardappelschijfjes in roomsaus, gebakken aardappelpartjes, 2 soorten groenten diverse soorten rauwkostsalade, diverse soorten stokbrood en ambachtelijke kruidenboter) waarbij je ook 2 consumptiepenningen krijgt waarvoor je fris, bier of wijn kunt nemen. (Alles wat je meer wilt drinken is op eigen kosten).

Er is ongetwijfeld tijd om Grave en Ravenstein even te bezoeken maar houdt wel de nog te rijden afstand in de gaten want anders vindt je misschien de hond in de pot.
Eerder terugkomen mag ook omdat het landbouwmuseum kan worden bezocht onder begeleiding van een gids.

De kosten hiervoor bedragen € 5,– p.p. (eigen kosten). Het is de moeite waard.
Nadat ieder uitgegeten is gaan we om uiterlijk 18.00 uur weer huiswaarts en dat we na een hopelijk droge, panne vrije en mooie rit en maaltijd hebben genoten.
Het parkeren bij de Lage Hof kan op een terrein (gras) naast de brandweerkazerne.

Je krijgt voor de rit de route beschrijving naar DE LAGE HOF in OVERASSELT en tijdschema toegestuurd.

 

Informatie:

  • Datum: 27 augustus 2024
  • Aanvang: 9.30 tot 18.00 uur
  • Adres: Overasselt Kasteelsestraat 5, 6611 KA Overasselt
  • Prijs: € 32,00
  • Prijs introducé: € 32,00
  • Contact: Cor Koppers, mobiel: 06 401 437 90, email: cwakoppers@hotmail.com
  • Contact: Frans Janssen, mobiel: 06 137 005 65, email: f.janssen190@upcmail.nl

 

Minimaal aantal deelnemers: 25 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 20 augustus 2024

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 65,00 p.p.
Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducee).
Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

 

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

 

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 18:00

Locatie

Overasselt

Kasteelsestraat 5

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Noord

Comments (0)

Laat een reactie achter

X