Dagje Gorinchem, mooiste stadje van Nederland!

september, 2022

28sep10:3018:00Uitverkocht!Dagje Gorinchem, mooiste stadje van Nederland!Fantastische stad!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Dagje Gorinchem, mooiste stadje van Nederland!

Een ontspannen dagje Gorinchem.

Nadat ook de ANWB Gorinchem had uitgeroepen tot mooiste plaatsje van Nederland in 2021 konden wij er niet meer aan ontkomen om ook deze plaats op te nemen in ons programma van 2022.

Op woensdag 28 september hebben wij voor jullie een mooi programma voorbereid, wat voor een ieder die goed ter been is, maar ook met een rollator of stok, is te volbrengen.

Je komt deze dag op eigen gelegenheid naar Gorinchem, met auto of OV .

We ontvangen jullie deze ochtend om 10.30 uur bij restaurant de Hoofdwacht, Grote Markt 6 voor een lekker bakje koffie met appelpunt. Hier zitten aan de koffie is al een feestje op zich, maar moeten jullie zelf maar komen beoordelen.

Om 11.30 uur worden we in 2 groepen gedeeld en gaan we met 2 stadsgidsen van de VVV een 3,5 km wandeling maken door de historische binnenstad van Gorinchem. Aan het eind van de wandeling komen we weer terug bij de Hoofdwacht en gaan we genieten van een lekkere lunch. Er is ons verzekerd dat het aan niets zal ontbreken, ook een kroket is inbegrepen incl. 2 kopjes koffie, thee of melk.

Na de lunch hebt u nog alle gelegenheid om dit mooie plaatsje te verkennen, bezoek te brengen aan 1 van de 2 musea, of slenteren naar de oude haven met veel mooie oude gebouwen op de wandelroute. Maar voor dat u weer huiswaarts rijdt laten we jullie ook kennis maken met de lokale ijssalon Venezia di Agnoli, Grote Markt 26/27,  waar jullie die middag heerlijk kunnen gaan genieten van een zelf gekozen ijssorbet. Dit op een eigen gekozen moment, bonnen voor de sorbet worden tijdens de lunch uitgedeeld. Nadat jullie hebben  genoten van Gorinchem als de vestingstad van Nederland, keren we weer terug naar huis.

Het zal je verbazen wat dit pareltje aan de grens van ons voorzienig gebied jullie allemaal te bieden heeft.

De rit er naar toe en het parkeren is heel eenvoudig , je krijgt als deelnemer een plattegrond met daarop aangegeven de parkeerplaats Buiten de Waterpoort , kosten dagkaart €3,00. Vanaf hier loop je met een mooie route in 7 minuten naar de Hoofdwacht waar het programma om 10.30 uur start.

Voor reizigers met de trein, denk aan jullie vrij reizen mogelijkheid, is dat ook goed mogelijk. Je moet dan wel op een wandeling rekenen van 15 min naar de Hoofdwacht.

 

Informatie:

  • Datum: 28 september 2022
  • Tijd: 10.30 tot… zelf te bepalen
  • Startlocatie: Restaurant de Hoofdwacht ,Grote Markt 6
  • Bestemming: Gorinchem
  • Prijs: € 18,50
  • Prijs introducé: € 18,50
  • Contact: Jan Ribbers, Mobiel: 0610294812 email: janrib38.jr@gmail.nl
  • Contact: Wim van Oort, Mobiel: 0644874226 email: w.oort25@upcmail.nl

Minimaal aantal deelnemers: 30 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 08 augustus 2022

Mocht bij aanmelden het maximum aantal deelnemers al zijn bereikt mag je contact opnemen met Wim van Oort voor plaatsing op reservelijst, je wordt dan gebeld mochten er deelnemers afvallen.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 37.00 pp.

Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met Corona houden we ons aan de dan geldende regels van het RIVM

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

(Woensdag) 10:30 - 18:00

Locatie

Restaurant de Hoofdwacht

Grote Markt 6

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X