Ciske de Rat – De Musical in de Harmonie te Leeuwarden

juli, 2017

06jul19:3011:00Activiteit verlopenCiske de Rat – De Musical in de Harmonie te LeeuwardenKrijg toch allemaal de ....

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Ciske de Rat – De Musical in de Harmonie te Leeuwarden

Danny de Munk kruipt nog eenmaal in de huid van Cis de Man, hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven.

Ciske de Rat – de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. Uiteraard bevat deze musical de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’. Ciske is een Amsterdams straatschoffie. Zijn vader werkt op zee en zijn moeder (Ellen Evers) laat Ciske ’s avonds werken in een café. Wanneer zijn vader onverwachts de liefde vindt bij Tante Jans (Brigitte Nijman) lijkt Ciske eindelijk een moederfiguur in zijn leven te krijgen. Maar dan slaat het noodlot toe. Als Ciske’s beste vriend overlijdt en zijn moeder dat belachelijk maakt, brengt Ciske haar in een vlaag van woede om het leven. Als volwassen man moet Cis leren te leven met die schuld en een manier vinden om een tweede kans in het leven te krijgen. Zal hij ooit de liefde vinden en durven te omarmen?

Het verhaal van de musical is gebaseerd op de complete trilogie van Piet Bakker en omvat  ook periodes uit de boeken Ciske Groeit Op en Cis De Man. Henny Vrienten componeerde de meeslepende muziek.

De tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud is vanaf november 2016 vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland en nu dus ook in Apeldoorn.

 

Informatie:

  • Datum: 6 juli 2017
  • Locatie: Theater de Harmonie in Leeuwarden
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Prijs: € 22,50
  • Prijs introducé: € 22,50
  • Contact: Jan Keizer, Tel.: 06 173 479 31, email:  jantkeizer@gmail.com

Sluitingsdatum inschrijven is 26 juni 2017!

Minimaal aantal deelnemers: 10 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 30 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij afmelding (m.u.v. reizen hiervoor geld de annuleringsverzekering) binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 52,50 pp.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

    • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 11:00

Locatie

Stadsschouwburg De Harmonie

Ruiterskwartier 4 8911 BP Leeuwarden

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Noord

Comments (0)

Laat een reactie achter

X