Bezoek aan de Hanzestad Zutphen

april, 2018

19apr10:0016:00Uitverkocht!Bezoek aan de Hanzestad Zutphen

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Bezoek aan de Hanzestad Zutphen

Op 19 april a.s. organiseert PV Alliander PA afdeling Oost een leuk dag arrangement in Zutphen voor maximaal 50 personen.

Op eigen gelegenheid komt u naar Zutphen met de trein of met de auto. Indien u met de auto komt kan deze worden geparkeerd in een parkeergarage aan de achterzijde van het station aan de Lijmerij. Een dagkaart kost U € 7,50. Ons advies is probeer te carpoolen en deel de kosten. Via een tunnel naast de parkeergarage onder het spoor door kunt U het centrum bereiken.

Om uiterlijk 10.00 uur wordt U verwacht bij Grandcafé De Berkelpoort aan de Nieuwstad 8 waar de koffie/thee met een stukje gebak klaar staat. Dat is c.a. 15 minuten lopen vanaf de parkeergarage.

Om 10.45 uur gaan we naar de instapplaats van de open fluisterboten op een afstand van 10 minuten lopen. Deze boten zullen ons een prachtige rondvaart bieden, o.a. over de Berkel, met uitleg door de schipper. Deze tocht eindigt om 12.15 uur waarna we na een wandeling van c.a. 15 minuten aankomen bij het Hampshire hotel in het oude stadsdeel voor een uitgebreide lunch.

Om 14.00 uur zullen we daar worden opgehaald door 3 stadsgidsen voor een wandeling, die afhankelijk van uw mogelijkheden, door het mooie Zutphen van 1 of 1,5 uur. Deze wandeling eindigt bij het IJsselpaviljoen aan de IJsselkade 1 waar U nog 2 afscheidsdrankjes krijgt aangeboden waarna de dag ten einde is. Vandaar kunt U onder het spoor door, weer naar de parkeergarage aan de Lijmerij.

U ziet het, een mooie en interessante dag waar met maximaal 1 introducé aan kan worden deelgenomen.

De inschrijving sluit op 23 maart waar bij U wel moet aangeven of er gezorgd moet worden voor suikervrij gebak en voor welke stadswandeling er wordt gekozen van 1 uur of 1,5 uur.

De kosten voor deze dag bedragen € 13,- per persoon.

Bij de inschrijvingsbevestiging zal een platte grond worden bijgevoegd met daarop aangegeven de genoemde punten. Ook de genoemde tijden zijn belangrijk en zorg dan ook dat U er op tijd bent.

 

Informatie:

  • Datum 19 april 2018
  • Locatie: Zutphen Grandcafé Berkelpoort, Nieuwstad 8, 7201 NP Zutphen
  • Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Prijs: € 13,00,-
  • Prijs introducé: € 13,00,-
  • Contact: Frans Janssen, email: f.janssen190@upcmail.nl Tel.: 024 3779504, Mobiel: 0544 375252
  • Contact: Jan Ribbers, email: jan.ribbers@upcmail.nl Tel.: 06 13700565
  • Contact: Johan te Molder, email: j.molder28@upcmail.nl Tel.: 06 10294812

Kies op de boekingspagina de speciale opties d.m.v. het drop down menu.

Sluitingsdatum inschrijven is 23 maart 2018!

Minimaal aantal deelnemers: 30 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 40,00 pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

  • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 16:00

Locatie

Grandcafé Berkelpoort

Nieuwstad 8,7201 NP Zutphen

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X