Bespiegelingen over de Achterhoek 22 september 2024

september, 2024

22sep14:0016:00Bespiegelingen over de Achterhoek 22 september 2024

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Bespiegelingen over de Achterhoek

Beste leden, helaas hebben we op 28 februari 2024 de filmvoorstelling “Bespiegelingen over de Achterhoek” moeten annuleren door de combinatie van veel deelnemers in een ongeschikte zaal. De teleurgestelde reacties motiveren ons om de activiteit nogmaals te organiseren maar dan op een locatie waar alle benodigde faciliteiten wel aanwezig zijn.

Dat is het DRU Industriepark in Ulft geworden, een centrale ontmoetingsplaats voor culturele en creatieve ontwikkelingen.

Website: www.dru-industriepark.nl

In de Rabobankzaal op het DRU Industriepark te Ulft zijn 60 stoelen gereserveerd voor de PV Alliander PA.  Ter plekke wordt u ontvangen met een kopje koffie en 2 consumptiemunten, te gebruiken in de “Foyer”. U leest het, alle faciliteiten zijn aanwezig om van een boeiende filmvoorstelling “Bespiegelingen over de Achterhoek” te genieten.

De zaal is open vanaf 13:30 uur, aanvang filmvoorstelling 14:00 uur.

 

Onderstaand een summiere beschrijving van de filmvoorstelling.

Documentairemakers Ineke Heinen en Fons Rouwhorst maakten een documentaire over de Achterhoek. Een documentaire over de mooiste, meest veelzijdige streek van Nederland wordt in beeld gebracht. Wanneer je door de lens van de camera kijkt zie je pas hoe mooi de Achterhoek werkelijk is. Daar hoort een verhaal bij! Een verhaal van het verleden, heden en toekomst van de Achterhoek. We kijken in de spiegel terug naar hoe het begon, naar de elementen die de Achterhoek typeren en vooruit naar de mogelijke veranderingen.

In 2 keer 45 minuten wordt op een afwisselende manier de Achterhoek neergezet. Met veel aandacht voor landschap, de flora en fauna en afgewisseld met interviews met veel mensen, die vertellen over hun beleving en gedachten. Fantastische medewerking van zovelen heeft er voor gezorgd dat u nu het eindresultaat kunt bekijken. Door het op deze wijze vast te leggen krijgt de kijker waardering voor de kwetsbare schoonheid van de natuur in de Achterhoek.

 

Deze bijzondere ervaring mag u niet missen dus geef u snel op!!

 

Informatie:

  • Datum: 22 september 2024
  • Aanvang: 14.00 tot 16.00 uur
  • Adres: Dru Industriepark – Rabobankzaal, Hutteweg 24, 7071 BV Ulft
  • Prijs: € 10,00 p.p.
  • Prijs introducé: € 10,00 p.p.
  • Contact: Rudy Cornegoor, Tel.: 06 121 907 30, email: rudy.cornegoor@gmail.com
  • Contact: Herman Houwers, Tel.: 06 238 234 54, email: h.houwers1@chello.nl

 

Minimaal aantal deelnemers: 30 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 60 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 21 augustus 2024

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 22,00 pp.
Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducé).
Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

 

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 16:00

Locatie

Dru Industriepark - Rabobankzaal

Hutteweg 24

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X