5 daagse reis Eifel in Duitsland

september, 2018

03sep(sep 3)08:0007(sep 7)19:30Uitverkocht!UITVERKOCHT5 daagse reis Eifel in DuitslandHeerlijk genieten!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

5 daagse reis Eifel in Duitsland

We vertrekken om 08.00 uur vanuit Sassenheim sporthal Wasbeek richting Cuijk vd Valk voor een kopje koffie met gebak.

De reizigers van uit het Oost en Noord kunnen opstappen bij vd Valk in Cuijk u kunt dat aangeven in het opmerking veld.

Daarna rijden we rechtstreeks naar ons hotel Am Park in Stadskyll Duitsland, waar we worden ontvangen met een warme lunch. Hierna kunt u naar uw kamer waar de koffers voor de deur staan. Het hotel heeft slechts 2 éénpersoonskamer ter beschikking.

Tijdens ons verblijf is inbegrepen 4 overnachtingen met ontbijtbuffet, lunch of lunchpakket, dinerbuffet, gehele dag koffie/thee, vanaf 17.00 uur tot 24.00 uur bieren, wijnen, frisdranken, jenever en apfelkorn.

Iedere avond is er vertier o.a. live muziek, avondwandeling, quizavond, hierbij wordt regelmatig bittergarnituur geserveerd. Gratis wifi, gratis gebruik van versnellingsfietsen, e-bike’s zijn te huur bij het station, alle kamers zijn per lift bereikbaar.

Tijdens ons verblijf maken wij uitstapjes naar Monschau, Bad Munstereifel hier kunt u een bezoekje brengen aan het cafe van Heino (zanger met zonnebril) beroemd om zijn eigengemaakte taart, de bunkers van Kall-Urth en het Jacques chocolademuseum in Eupen.

Er is ook een vrije dag naar eigen besteding, ook kunt u met de bus van het hotel een tocht door de eifel maken. Op de terugtocht maken we nog een stop in Aken om daarna naar Nederland te rijden voor het slotdiner.

Verwachtte thuiskomst ongeveer om 19.30 uur. Deze schitterende reis waar u in principe de portemonnee kunt thuislaten, zijn de kosten slechts € 395,00. Bij een deelnname van minimaal 40 deelnemers, bij minder wordt de prijs aangepast.

Wanneer u dieetwensen heeft graag dit vermelden bij uw aanmelding, tevens dient u zelf te zorgen voor een reis- en annuleringsverzekering.

U kunt zicht inschrijven via de PV-site vóór 31 maart a.s.

 

Informatie:

  • Datum 3 t/m 7 september 2018
  • Locatie: Hotel Am Park, Kurallee 13, 54589 Stadskyll Duitsland
  • Vertrek: 08:00 uur
  • Prijs: € 395,00
  • Prijs introducé: € 395,00
  • Contact: Piet Reeuwijk, email: p.reeuwijkenofdevries @telfort.nl  Mobiel: 0615584860
  • Contact: Henk van Dijk, email: info@pvalliander.nl  Mobiel: 0651761751

Sluitingsdatum inschrijven voor 31 maart 2018!

Minimaal aantal deelnemers: 40 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 48 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

  • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

3 (Maandag) 08:00 - 7 (Vrijdag) 19:30

Locatie

Hotel Am Park

Kurallee 13

Organisator

PV Alliander PA Afdeling West

Comments (0)

Laat een reactie achter

X