3 dagen Ootmarsum – 5 t/m 7 augustus 2023

juni, 2023

14jun08:0019:00Uitverkocht!3 dagen Ootmarsum - 5 t/m 7 augustus 2023

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

3 dagen Ootmarsum

We gaan een 3-daagse reis maken richting het oud-hollandse Ootmarsum.

We vertrekken op 5 augustus om 08.00 uur vanaf parkeerterrein Zwembad Wasbeek. Van Alkemadelaan 12 te Sassenheim.

Het stadje Ootmarsum is gelegen in een schitterende omgeving. Het plaatsje heeft veel te bieden oa. Stadhuis uit 1870, de R.K. Kerk uit de 13e eeuw en de korenmolen uit 1856. Er staan ook mooie oude huisjes met schitterende gevels.

Nadat iedereen is ingestapt rijden we naar een restaurant voor 1x koffie/thee met gebak. Hierna rijden we richting Ootmarsum onderweg maken we nog een stop voor een heerlijke koffietafel.

Aangekomen bij ons hotel (stads Hotel Ootmarsum) krijgt  u uw kamer toegewezen. Er is een lift aanwezig en u heeft ruimschoots de tijd om u op te frissen om daarna aan te schuiven voor een heerlijk diner. De avond is vrij te besteden.

De volgende ochtend na het ontbijt rijden we naar Buffelo Farm Twente. Vanaf de lente lopen de buffels rondom de boerderij in de weide, imposante zwarte dieren met prachtige horens. Hier krijgt u een kopje koffie/thee met wat erbij en een rondleiding en uitleg wat voor bijzondere dieren dit zijn. Ze geven o.a. melk, hier worden kazen, yoghurt gemaakt  en nog veel meer.

Na dit interessante bezoek rijden we richting de plaats Deventer, waar u de stad kunt verkennen en eventueel een lunch gebruiken (eigen rekening). Op de afgesproken tijd en plaats rijden we weer richting ons hotel voor het diner.

Op 6 augustus rijden we weer richting Deventer waar u de grootste boekenmarkt van Europa kunt bezoeken daar kunt ook weer zelf de lunch gebruiken, Op de afgesproken tijd en plaats rijden we weer naar ons hotel voor het diner.

De volgende ochtend na het ontbijt laden we de koffers weer in en rijden richting het plaatsje Delden en bezoeken we het zoutmuseum. Zeer interessant om hier te zien hoe vroeger en later het zout werd gewonnen. Het museum vertelt het complete verhaal over zout. Na dit bezoek rijden we richting een goed restaurant voor het slotdiner.

Voldaan vertrekken we met mooie herinneringen richting Sassenheim. Voor deze 3-daagse verzorgde reis is de eigenbijdrage slechts € 275,00 per persoon. U kunt zich opgeven via de PV-site vóór 30 juni a.s. wees er snel bij want vol is vol. Wanneer er dieetwensen zijn dit graag vermelden bij inschrijving. Er zijn 4x 1-persoonskamers ter beschikking. Vergeet zelf niet een annulerings- en reisverzekering af te  sluiten.

 

Bij de prijs is inbegrepen:

 • Luxe touringcar
 • 1x koffie/thee met gebak
 • 1x koffietafel
 • 2x overnachting met ontbijtbuffet
 • 2x diner in het hotel
 • Excursies op beide dagen
 • Afscheidsdiner

 

Informatie:

 • Datum: 5 t/m 7 augustus 2023
 • Aanvang: 08.00 vanaf parkeerterrein Zwembad Wasbeek
 • Bestemming: Stads Hotel Ootmarsum,Westwal 1, 7631 BM Ootmarsum
 • Prijs: € 275,00
 • Prijs introducé: € 275,00
 • Contact: Piet Reeuwijk, Telefoon: 06 155 848 60, email: p.reeuwijkenofdevries@telfort.nl

 

Minimaal aantal deelnemers: 30 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 36 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 30 juni 2023

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducé). Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

 

Tijd

(Woensdag) 08:00 - 19:00

Locatie

Stads Hotel Ootmarsum

Westwal 1

Organisator

PV Alliander PA Afdeling West

Comments (0)

Laat een reactie achter

X