2 Daagse bustocht – concert Andre Rieu afd. Noord en Oost

juli, 2017

22jul(jul 22)18:0023(jul 23)20:00UITVERKOCHT2 Daagse bustocht - concert Andre Rieu afd. Noord en OostDit concert moet je meemaken!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

2 Daagse bustocht – concert Andre Rieu afd. Noord & Oost

Andre Rieu landt traditiegetrouw ook deze zomer met zijn Johann Strauss Orkest weer op het Vrijthof in zijn geboortestad Maastricht. Op 22 juli tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot een grote openlucht concertzaal.

Al jaren weet Andre Rieu samen met zijn Johan Strauss orkest indrukwekkende shows neer te zetten met verschillende gastoptredens. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen,onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals.

22 juli zal wederom een onvergetelijke avond vol komische en ontroerende momenten worden….. Maar vooral ook met heel veel romantiek.

En u als lid van de PVAlliander krijgt de gelegenheid om dit steeds maar weer uitverkochte concert nu eens in het echt bij te wonen.

De PV Alliander Postactief afdeling Noord en Oost hebben gezamenlijk dit fantastische 2 daagse uitstapje voor u kunnen regelen. We hebben namelijk een beperkt aantal toegangskaarten voor het concert op 22 juli van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht kunnen bemachtigen.

Een groot spektakel waar iedere liefhebber van lichte klassieke muziek geweest moet zijn. Geniet.. klap en dans mee met onder andere de Radetzky Mars. Een avond met Andre Rieu staat garant voor optimaal muzikaal genieten en een avond om nooit meer te vergeten. Dus grijp nu u kans op dit onvergetelijk avondje

Let wel OP=OP!

Programma afdeling Noord & Oost:

22 juli vertrek naar Maastricht met een comfortabele touringcar van TerBeek Reizen we vanaf diverse opstapplaatsen:

 • Heerenveen (Abe Lenstra boulevard) (Tijd volgt)
 • Lelystad (nog nader te bepalen) (Tijd volgt)
 • Harderwijk (Hotel van der Valk Leuveumseweg 7) (Tijd volgt)
 • Ugchelen (Hotel van der Valk Cantharel van Golsteinlaan 20) (Tijd volgt)
 • Arnhem (IPKW Westervoorsedijk 73) (Tijd volgt)
 • Wijchen (Wijkveriginggebouw ‘t Achterom, Homberg 2535) (Tijd volgt)

 

Ca. 18.00 uur Aankomst Maastricht  bij het Vrijthof.

18.00-2100 uur U kunt naar eigen inzicht uw tijd doorbrengen in het centrum van Maastricht. De zuidelijkste stad van Nederland heeft veel te bieden. U kunt in deze gezellige stad  de tijd nemen om iets te eten, te winkelen, te wandelen of gewoon een van de vele leuke terrasjes te bezoeken.

Ca. 21.00 uur Aanvang concert Andre Rieu (incl.toegangskaart 3e rang).

Ca. 23.30 uur Na afloop van het concert begeven we ons naar het Belgische Maasseik waar u bij het uitstekende 4**** Hotel van Eyck wordt verwacht voor de overnachting.

23 juli vanaf 09.00-10.00 uur uitgebreid ontbijtbuffet

Ca. 10.30 uur vertrek naar het Outletcentre in Roermond Dit populaire winkelparadijs met meer dan 120 winkels en meer dan 200 topmerken biedt dagelijks 30 tot 70% korting op producten van topdesigners,zoals: Boss, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren, Gant, Diesel, Gucci, Prada, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Puma, Seiko en Michael Kors…. u vindt ze allemaal in Roermond!

11.45-14.00 uur Op eigen gelegenheid het Outletcentre verkennen. Gelegenheid om ter plekke te lunchen (op eigen kosten)

Ca: 14.00 uur Vertrek met de comfortabele touringcar via een snelle route richting terug naar de bekende opstapplaatsen.

Kom alvast in de stemming! KLIK HIER!

Informatie:

 • Datum: 22 en 23 juli 2017
 • Locatie: Het Vrijthof Maastricht
 • Tijd: Ca. 18:00 aankomst Maastricht
 • Prijs: € 149,00 (toeslag 1-persoonskamer € 40,50)
 • Prijs introducé: € 149,00 (toeslag 1-persoonskamer € 40,50)
 • Contactpersoon afd. Noord: Rob Koopmans, Telefoon: 0320240062, email: robkoopmans@hotmail.nl
 • Contactpersoon afd. Oost: Geert Wanders, Telefoon: 0657320903, email: g.wanders@kpnmail.nl

Kies bij het boeken de gewenste opstapplaats d.m.v. het dropdown menu!

Sluitingsdatum inschrijven is 1 maart 2017!

Maximaal aantal deelnemers: 46 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

 • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

22 (Zaterdag) 18:00 - 23 (Zondag) 20:00

Locatie

Het Vrijthof

Comments (0)

Laat een reactie achter

X