Ga jij mee naar Costa Rica?

Ga jij mee naar Costa Rica?
14 januari 2019 Kees

Ga jij mee naar Costa Rica?

Download het programma:


Download het Inschrijfformulier:

 

17-daagse rondreis San José – Manuel Antonio – Monteverde – Rincón de la Vieja – La Fortuna/Arenal –Tortuguero – Caraibische kust/Cahuita – San José

 

Costa Rica is een prachtig groen land, rijk aan imposante vulkanen, borrelende thermale bronnen, spannende krokodillenrivieren, koffieplantages en mysterieuze nevelwouden. Het is er makkelijk veel dieren te spotten: felgekleurde gifkikkertjes, amfibieën, luiaards en tal van andere dieren bewonen de dichte jungle vol klimplanten, varens en uitbundige bloemen.

U kunt er wandelen over hangbruggen hoog in het spectaculaire regenwoud van het Selvatura park. We maken een boottocht naar het Isla Tortuga, waar tijdens het nestelseizoen tussen Juli en Oktober duizenden Reuzenschildpadden aan land komen om hun eieren te leggen. We bezoeken plaatsen als Manual Antonio en als we langzaam afdalen van de hooglanden van Monteverde naar de Pacifische Laaglanden via de PanAmerican hihgway kunt u genieten van schitterende vergezichten over de Golf van Nicoya.

 

Verken in hoofdstad San José het dynamisch nachtleven in de wijken Barrio Amón en Barrio Escalante! Bezoek het gebied rond Manuel Antonio, zwem in de Pacifische Oceaan, geniet van de Costa Ricaanse Cariben met haar eigen ritme en cultuur. Er staat een heuse dansles gepland…welk tropisch ritme staat er op het programma…Salsa? Merengue? Of misschien wel de Cumbia…?

De commissie Reizen organiseert een fantastische 17-daagse rondreis in dit enerverende land, met vertrekdata in september en oktober. We verblijven in 3- en 4-sterren hotels en de verzorging is op basis van half-pension. De prijsindicatie voor deze reis ligt rond de € 2500,-

Info per mail aan Herman Houwers op e-mailadres h.houwers1@chello.nl

 

0 reacties

Laat een reactie achter

X