Zonnetrein tocht Ooijpolder en Gelderse Poort

september, 2019

19sep14:0018:30UITVERKOCHTZonnetrein tocht Ooijpolder en Gelderse Poort

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Zonnetrein tocht Ooijpolder en Gelderse Poort

Op 19 september a.s. organiseert onze PV een mooie en leerzame middag in het overbekende gebied langs de Waal, rond de Millingerwaard bij de Gelderse Poort en de Ooijpolder in een door zon-energie aangedreven trein van busjes.

Kijk ook even naar het filmpje op de website www.steenennatuur.nl

Op eigen gelegenheid kom je naar het koffie en eethuis “DE GELDERSE POORT” waar je aan de achterzijde onder aan de dijk op een ruime gratis parkeerplaats je auto kwijt kunt. Via trappen de dijk op en je bent er. Op de dijk bevindt zich de plaats waar de koffie/thee (2x) en een stukje gebak klaar staat. Dit restaurant is gelegen op de Rijndijk waar je een prachtig uitzicht hebt over de drukste rivier van Europa. Hier komen per dag gemiddeld meer dan 600 schepen voorbij maar ook stroomt er 1.300 m3. (1.300.000 liter) water per seconde langs.

Na de koffie komen de busjes ons hier ophalen voor een mooie interessante rustige rit langs de rivier, oude kerkjes en bouwrestante van steenfabrieken en natuurgebieden. De bestuurders zullen de nodige uitleg geven tijdens de rit van c.a. 2 uur. Na terugkomst bij de Gelderse Poort zal er voor ons een heerlijk 3 gangen menu worden geserveerd bestaande uit een keuze uit 2 soorten soep, schnitzel, diverse groeten, aardappels (frites), en jus en daarna een toetje. Ook krijg je een penning voor 1 consumptie. Meerdere consumpties zijn voor eigen kosten.

Zoals je ziet is dit een mooie middag met een gezellig slot.

Voor foto’s van de Gelderse Poort en/of de zonnetrein kun je kijken op:

www.de-gelderse-poort.com en www.bus-idee.nl/infopaginaBeekZonnetrein

De middagindeling ziet er als volgt uit:

14.00 uur Aankomst bij koffie en eethuis De Gelderse Poort met eigen vervoer (parkeren achterzijde restaurant aan het Ons Genoegen pad – gratis). 2x koffie/thee met gebak. 15.00 uur start rondrit met de busjes. 17.00 uur terugkomst rondrit waarna we binnen het diner krijgen opgediend.
C.a. 18.30 uur einde van deze mooie middag en we weer huiswaarts gaan.

Dit alles voor een prijs van € 22,50 p.p voor lid met maximaal 1 introducée. Maximum aantal 47 en minimum aantal 25 deelnemers. Bij het niet verschijnen op deze activiteit zonder opgave van reden zullen de werkelijke kosten a.d. € 47,50 worden doorberekend.

Als je aanwezig wilt zijn bij deze leerzame en fijne middag dien je in te schrijven voor 1 september a.s. waarbij je onder “choose an option” kunt aangeven je dieetwensen zoals suikervrij, vegetarisch of geen dient in te vullen.

Indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt en je wilt geplaatst worden op een reservelijst dien je een van onderstaande personen te bellen. Als er een plaats vrijkomt zal je, in volgorde van de reservelijst, worden benaderd.
Voor de reservelijst: F. Janssen 06 13700565 J. Ribbers 06 10294812

 

Informatie:

  • Datum: 19 september 2019
  • Aanvang: 14.00 uur tot 18.30 uur
  • Locatie: Rijndijk 6, 6566 CG Millingen aan de Rijn
  • Prijs: € 22,50
  • Prijs introducé: € 22,50
  • Contact: Frans Janssen Tel: 06 13700565, email: f.janssen190@upcmail.nl
  • Contact: Jan Ribbers Tel: 024 3779504, Mobiel: 06 10294812, email: jan.ribbers@upcmail.nl
  • Contact: Cor Koppers
  • Contact: Hans van Luik


Minimaal aantal deelnemers: 25 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 47 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 01 september 2019

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 47,50 pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 18:30

Locatie

Zonnetrein tocht Ooijpolder en Gelderse Poort

Rijndijk 6

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X