My Fair Lady

april, 2018

18apr20:1522:30Activiteit verlopenMy Fair Lady

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

My Fair Lady

Een excentrieke professor gaat de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een Engelse lady. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe. Uiteindelijk weet Eliza niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…. ‘My Fair Lady’ is een van de beste musicals ooit.

Een grootse productie met overrompelende kostuums en muzikale klassiekers!

Kenners en liefhebbers zijn het erover eens: ‘My Fair Lady’ is een van de beste musicals ooit. Al ruim zestig jaar genieten generaties van het verhaal van de excentrieke professor, die de weddenschap aangaat om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat bepaald niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet uiteindelijk niet alleen de Engelse elite van slag te brengen…

Paul van Ewijk regisseert onder meer Esmée Dekker, Chris Tates en Alfred van den Heuvel in deze grootse en uitbundig aangeklede productie, met klassiekers als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

Tekst: Alan Jay Lerner | vertaling: Seth Gaaikema | regie: Paul van Ewijk | met: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.a. | muziek: Frederick Loewe | choreografie: Chiara Re

Een van de beste musicals ooit!

Aanvullende Informatie:

  • Datum: 18 april 2018
  • Aanvang: 20.15 uur
  • Locatie: Theater de Harmonie, Ruiterskwartier 4, 8911 BP Leeuwarden
  • Prijs: € 25,- euro p.p. (inclusief garderobe en drankje in de pauze)
  • Prijs introducé: € 25,- euro p.p. (inclusief garderobe en drankje in de pauze)
  • Contact: Jan Keizer, email: jantkeizer@gmail.com  Tel.: 06 173 479 31

Minimaal aantal deelnemers: 16 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 30 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 1 april 2018!

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

  • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Woensdag) 20:15 - 22:30

Locatie

Theater de Harmonie

Ruiterskwartier 4, 8911 BP Leeuwarden

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Noord

Comments (0)

Laat een reactie achter

X