Midzomer Diner Cruise (op de Linge)

juli, 2017

01jul16:3021:00UITVERKOCHTMidzomer Diner Cruise (op de Linge)Heerlijk varen over de Linge!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Midzomer Diner Cruise (op de Linge)

Zaterdag 1 juli organiseert de afd. Oost commissie Nijmegen een diner cruise op de Linge vanuit de glasstad Leerdam.

U wordt vanaf 16.30 uur verwacht aan de Loswal, Veerstoep 3 te Leerdam. Daar ligt voor ons klaar de MPS “Kroon van Leerdam” die afvaart om 17.00 uur voor een prachtige vaart over de rivier de Linge langs diverse schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden. Achter de groene bomen ziet u op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht zien we nog wild onderweg.

Tijdens deze vaart gaan we genieten van een heerlijk warm en koud buffet, niet voordat we eerst hebben genoten van een heerlijk kopje soep. Voor we om 21.00 uur weer aan al gaan genieten we eerst nog van een heerlijke sorbet naar wij hopen met een mooie zonsondergang op de achtergrond. Drankjes zijn er in overvloed, maar we moeten u wel vermelden dat deze tijdens deze vaart voor eigen rekening zijn.

U kunt zelf deze dag uitbreiden door al eerder na deze bijzondere stad af te reizen, want Leerdam heeft veel te bieden. Voor gezellig winkelen, kunt u terecht in de oude binnenstad.

Glas te over in het Glasmuseum en de glasblazerij. Ook op deze zaterdag om 12.30, 14.30 en 15.30 zijn er demonstraties glasblazen. Een mooi historisch museum is het Hofje van Mevr. Van Aerden. In de van oudsher kleine woonruimtes van de minder bedeelde vrouwen van Leerdam. In het regentenhuis en bijvertrekken is nu een prachtige collectie oude schilderijen te bewonderen met o.a. een Frans Hals en Jacob van Ruysdael.

We nodigen u dan ook van harte uit met ons mee te gaan naar Leerdam en te genieten van een naar wij hopen mooie zomeravond met diner vaart en veel natuurschoon.

Informatie:

  • Datum: Zaterdag 1 juli 2017
  • Locatie: Lingedijk t.h.v. nr. 8, Leerdam
  • Tijd: 16.30 uur
  • Prijs: € 15,00
  • Prijs introducé: € 15,00
  • Contact: Theo Wullings, Tel.: 024-3449933 – Mob.: 06-54770527, email:  t.wullings@chello.nl
  • Contact: Jan Ribbers, Tel.: 024-3779504 – Mob.: 06-10294812, email:  jan.ribbers@upcmail.nl

Sluitingsdatum inschrijven is 24 juni 2017!

Minimaal aantal deelnemers: 30 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 50,- pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

    • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Zaterdag) 16:30 - 21:00

Locatie

Leerdam

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X