Kerstdiner Leiden 2017

december, 2017

20dec16:3020:30Uitverkocht!Kerstdiner Leiden 2017

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Kerstdiner Leiden

Ook dit jaar organiseren wij het jaarlijks kerstdiner. Dit wordt gehouden op woensdag 20 december a.s. in v.d. Valk Avifauna, Hoorn 65 te Alphen aan den Rijn.

U wordt verwacht vanaf 16.30 uur in de Struisvogelzaal in het park restaurant. Na enige tijd gaan we aan tafel in de in kerstsfeer gehulde zaal, waar u kunt kiezen van een geweldig 3-gangen diner.

U kunt kiezen uit “kip Kiev” gevulde scharrelkipfilet met bacon, peterselie, knoflookboter of kabeljauwfilet met beurre blanc, graag dit opgeven bij uw inschrijving. (optie) Tijdens deze avond kunt u onbeperkt gebruik maken van binnenlandse consumpties o.a. bier, rode-witte wijn, rose en frisdranken.

Na afloop wordt u nog een kopje koffie/thee aangeboden, deze avond eindigt rond 20.30 uur. U kunt zich inschrijven t/m 10 december a.s. Wanneer er dieetwensen zijn dit graag vermelden bij inschrijving. Tevens bieden wij u aan om te blijven overnachten voor een speciale PV-prijs van € 65,00 een 2-persoonskamer inclusief ontbijt, dit ook opgeven bij inschrijving.

 

Informatie:

  • Datum: 20 december 2017
  • Locatie: Van der Valk Avifauna, Hoorn 65 te Alphen aan den Rijn
  • Tijd: 16.30 uur
  • Prijs: € 20,00
  • Prijs introducé: € 20,00
  • Contact: Piet Reeuwijk – Mobiel: 06 155 848 60, email: p.reeuwijkenofdevries@telfort.nl

Kies bij het boeken of u kip of kabeljauwfilet wilt en of u blijft overnachten d.m.v. het dropdown menu. Mocht u met twee personen komen en 1 keer kip en 1 keer vis willen bestellen dan moet u twee aparte boekingen van 1 persoon doen.


Minimaal aantal deelnemers: 50 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 120 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 10 december 2017!

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

  • Uitleg hoe u zich kan aanmelden kunt u hier vinden: LID WORDEN

Tijd

(Woensdag) 16:30 - 20:30

Locatie

Van der Valk Avifauna

Hoorn 65, 2404HG

Organisator

PV Alliander PA Afdeling West

Comments (0)

Laat een reactie achter

X