Happen en trappen in Kennemerland

september, 2021

15sep10:0017:00Uitverkocht!Happen en trappen in Kennemerland

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Happen en trappen in Kennemerland

Op woensdag 15 september gaan we met de PV-West PA   happen en trappen in Kennemerland.

De dag begint bij het café ’t Hemeltje aan de Bloemendaalse weg 102  in Bloemendaal. Na de koffie fietst u afwisselend door bossen en duinen, even lekker uitwaaien. Zo bereikt u al snel het dorpje Driehuis, dat slechts 1.100 inwoners telt. Toch zal een van hen u bekend voorkomen, want het is namelijk de geboorteplaats van Pim Fortuyn. In café-restaurant Middeloo  wacht u een voorgerecht.
De volgende etappe voert u langs verschillende pittoreske dorpjes, totdat u Velsen-Zuid bereikt. In restaurant onder de Plantanen wordt een soepje geserveerd. Kijk even goed om u heen voor u het dorp verlaat: Velsen-Zuid wordt namelijk geregeld gefilmd bij de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden, als decor voor het fictieve stadje Meerdijk.

Historische beleving
Over water en oude dijkjes trapt u naar restaurant De Toerist in Spaarndam. Een welverdiend hoofdgerecht staat hier voor u klaar. Maar ook het toetje mag er zijn: Haarlem zal u aangenaam verrassen. Een stad waar de historische beleving na iedere hoek op u wacht. In restaurant Zocher Houtplein wacht u ten slotte het culinair dessert.

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

 • Koffie en gebak
 • Voorgerecht
 • Soep
 • Hoofdgerecht
 • Nagerecht
 • Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Alle overige bestellingen en drankjes zijn voor eigen rekening.

Let op: 

 • U dient voor 15.00 uur te arriveren bij Café Restaurant de Toerist.
 • Het restaurant Zocher opent dagelijks om 16.00 uur. Mocht u hier eerder arriveren, dan kan het zijn dat u bij een gesloten deur uitkomt.

Indien er nog specifieke dieet wensen zijn verneem ik deze graag zodat ik de restaurants hier tijdig over kan informeren.

Covid-19 maatregelen: Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants.

 

Informatie:

 • Datum: 15 september 2021
 • Locatie: start en terugkomst in  café ’t Hemeltje in Bloemendaal
 • Vertrek:  vanaf 10.00 uur bij café ’t Hemeltje
 • Prijs: € 23,-
 • Prijs introducé: € 23,-
 • Contact: Contact: Henk Dijkstra, Telefoon: 0643077697  email: hdijkstra@meant2b.nl

 

SLUITINGSDATUM INSCHRIJVEN  28 AUGUSTUS 2021

Minimaal aantal deelnemers: 20 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 30 pers.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U MOET INLOGGEN OM AAN DEZE ACTIVITEIT DEEL TE NEMEN!

Om deel te kunnen nemen aan een van de PV Alliander activiteiten dient u eerst in te loggen. Gebruik de login mogelijkheid rechtsboven in de pagina, lidnummer en wachtwoord/Postcode (zonder spaties). Als u nog geen lid bent van de PV Alliander aarzel dan niet langer en schrijf u nu snel in, zodat u kunt deelnemen aan de diverse leuke activiteiten die PV Alliander organiseert voor zijn leden.

 

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 17:00

Locatie

café ‘t Hemeltje

Bloemendaalseweg 102

Organisator

PV Alliander PA Afdeling West

Comments (0)

Laat een reactie achter

X