Floriade te Almere 11 mei 2022

mei, 2022

11mei09:0018:00Activiteit verlopenFloriade te Almere 11 mei 2022In Geuren en kleuren genieten!

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Floriade te Almere

Eens in de tien jaar wordt in Nederland de Floriade gehouden. De Pers. Ver. laat deze kans niet voorbij gaan. Hierbij nodigen wij u uit om deze expo met oa. 40 palviljoens uit de hele wereld te bezoeken.

Geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groente en fruit in het thema “Growing Green Cities” en laat u verrassen. Verder is er ook kunst, cultuur en muziek live optreden van modern, klassiek en Jazz.

Verder zijn er gelegenheden voor een consumptie te nuttigen. Maak ook een ritje met de kabelbaan en zweef 35 meter boven het expo terrein (deze rit is bij de prijs inbegrepen). Er rijden ook shuttelbussen van en naar het parkeerterrein.

We vertrekken op woensdag 11 mei om 09.00 uur vanaf parkeerterrein sporthal Wasbeek, van Alkemadelaan 12 te Sassenheim. Vervolgens rijden we  naar de 2e opstapplaats restaurant De Zoete Inval, Haarlemmerstraatweg 183 Haarlemmerliede, vertrek daar 09.45 uur.

Bij aankomst in Almere gaan we eerst genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. Daarna heeft u de gelegenheid om uitgebreid de Floriade te ontdekken.

Om 16.30 uur staat de bus gereed om weer richting restaurant De Zoete Inval te gaan waar wij een 3-gangen diner gaan gebruiken bestaande uit tomatensoep, kipfilet met saus, groente, aardappelsoorten en een ijsdessert.

Heeft u dieetwensen vermeld dit bij uw inschrijving, tevens waar u wilt opstappen.

Vergeet niet uw Qr-code mee te nemen van uw vaccinatie of een bewijs van herstel van corona en uw I-D kaart. Dit volledig verzorgde dagje uit kost slechts € 53,50 per persoon. Minimaal 40 personen, maximaal 50 personen. U kunt zich inschrijven t/m 11 april.

 

Informatie:

  • Datum: 11 mei 2022
  • Locatie: Floriade Almere
  • Tijd: 09.00 uur tot 18.00 uur
  • Prijs: Prijs: € 53,50
  • Prijs introducé: Prijs: € 53,50
  • Contact: Ben Sluijter, Mobiel: 0613382276, email: bmc.sluijter@quicknet.nl

 

Op de boekingspagina moet u de opstapplaats kiezen en kunt u aangeven of u speciale dieetwensen heeft middels het dropdown menu.

 

Minimaal aantal deelnemers: 40 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

 

Sluiting van de inschrijving is 11 april 2022

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder mag maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet per activiteit worden afgerekend. Na afrekenen kunt u weer een nieuwe activiteit boeken

U moet inloggen op de site van PV Alliander PA om aan deze activiteit deel te nemen!

Afbeeldingen: getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen. Beelden afkomstig van Pixabay of aangeleverd door PV Alliander PA.

Tijd

(Woensdag) 09:00 - 18:00

Locatie

Floriade

Organisator

PV Alliander PA Afdeling West

Comments (0)

Laat een reactie achter

X