Fietstocht De Kruisberg 9 augustus 2023

augustus, 2023

09aug11:3017:00Fietstocht De Kruisberg 9 augustus 2023

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Fietstocht De Kruisberg

Beste fietsliefhebbers,

Op 9 Augustus organiseren we weer een gezellige fietstocht. Dit keer door de prachtige omgeving van de Kruisbergse bossen en het IJsselgebied! We gaan een mooie route volgen via knooppunten, beginnend bij Hotel de Kruisberg, waar u eerst wordt verwelkomt met een kop koffie en iets lekkers! Het belooft een fantastische dag te worden vol fietsplezier, adembenemende landschappen!

De route is ca 36 km lang en waarbij u pauzes, rust,- en uitkijkpunten zelf bepaald! Indien mogelijk wordt u onderweg nog een drankje aangeboden.

Routebeschrijving: We zullen vertrekken vanaf Hotel de Kruisberg te Doetinchem en gaan de prachtige omgeving verkennen via het knooppuntensysteem. We fietsen door de sfeervolle Kruisbergse bossen, waar we kunnen genieten van de rust en schoonheid van de natuur. Vervolgens gaan we richting Hummelo, een pittoresk dorpje met karakteristieke boerderijen en een prachtige omgeving. Voor Hummelo gaan we richting Laag Keppel en gaan langs de Oude IJssel naar Doesburg, een historische stad aan de IJssel. Hier kunnen we genieten van de charmante straatjes, historische gebouwen en een sfeervolle sfeer. Na het verkennen van Doesburg stappen we weer op onze fietsen en vervolgen we onze route naar Zwarte Schaar, waar we nogmaals een pauze kunnen nemen en genieten van het uitzicht. Vervolgens gaan we weer richting Hummelo waarbij u zelf bepaald of je even van de route afwijkt om Hummelo in te fietsen en naar het standbeeld van Normaal gaat kijken, even terug fietsend vervolge we de route weer. Nu gaan we weer door de Kruisbergse bossen naar het startpunt en eindpunt van onze tocht.

Bij aanvang van de fietstocht ontvangt iedere deelnemer een kaartje met de knooppunten en de route en een heerlijk lunchpakket. Bij terugkomst is er voor iedereen een kom soep(2 soorten) en 2 consumpties.

We kijken ernaar uit om samen met jullie deze fietstocht te maken en te genieten van de mooie omgeving, het lekkere eten en natuurlijk elkaars gezelschap. Schrijf je snel in en reserveer je plek!

Met vriendelijke groet,
Jan Bulten en Herman Houwers

 

Informatie:

  • Datum: 09 augustus 2023
  • Aanvang: Ontvangst 11:30 uur begin 12:30uur
  • Adres: Hotel De Kruisberg, Kruidbergseweg 172, 7009BT Doetinchem
  • Prijs: € 14,00
  • Prijs introducé: € 14,00
  • Contact: Herman Houwers, Telefoon: 0623823454, email: h.houwers1@chello.nl
  • Contact: Jan Bulten, Telefoon: 0623476702

 

Minimaal aantal deelnemers: 10 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 28 juli 2023

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 28,00 pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducee).
Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

 

Tijd

(Woensdag) 11:30 - 17:00

Locatie

De Kruisberg

Kruisbergseweg 172, 7009 BT Doetinchem

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X