Dagtrip Nijmegen naar Orchideeënhoeve in Luttelgeest

mei, 2020

06mei09:0020:30Uitverkocht!Dagtrip Nijmegen naar Orchideeënhoeve in LuttelgeestGeannuleerd i.v.m. Coronavirus

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Dagtrip Nijmegen

Op woensdag 6 mei a.s. zal ons jaarlijks dagje uit weer plaatsvinden met dit jaar een bezoek aan de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Wij vertrekken vanaf de Carpoolplaats aan de IJpenbroekweg hoek de Meeuwse Acker waar je de auto goed en gratis kunt parkeren.

De bus vertrekt hier om 9.00 uur (wees op tijd want er zal niet worden gewacht).

Vandaar rijden wij rechtstreeks naar Luttelgeest waar de koffie/thee (2x) met gebak op ons wacht. De verwachte aankomst daar is 10.45 uur

Na de koffie ben je vrij om door deze prachtige locatie rond te lopen. Een wereld van orchideeën maar ook vlinders en een dierentuin met grappige dieren zoals apen en papegaaien. Al wandelend over de paden in een tropische sfeer (21 graden) kom je ook in het klapstuk ….. de zwevende bloementuin in de stijl van de Japanse bloesemtijd.

Dit bezoek wordt om 13.00 uur onderbroken door een goed gevulde koffietafel waar ook een kroket wordt geserveerd.

Na afloop krijgt iedereen een orchidee.

De bus vertrek hier om 15.30 uur om ons naar, een voor sommige bekend adres te brengen in Garderen bij restaurant De Garderense Berg. Wij zijn hier in het verleden reeds tweemaal tot zeer grote tevredenheid geweest. Aankomst c.a. 17.00 uur.

Gedurende 2 uur kun je genieten van een keuze eten uit de Europese maar ook de Oosterse keuken zoveel je maar wilt. De keuze uit 2 soorten soep, frites, aardappelkroketten, diverse groeten maar ook niet te vergeten diverse soorten vlees en vis. Ook kun je gebruik maken van de kok die het vlees voor je op een bakplaat (teppanyaki) klaarmaakt.

Na afloop is er een enorme keuze uit toetjes van ijs, pudding wel of niet bestrooid of overgoten door chocolade of slagroom.

Ook het drinken is onbeperkt van bier, wijn, jenever. De drank m.u.v. buitenlands gedistilleerd. Ook hier geldt weer je moet het zelf inschenken.

Na het legen van je bord wordt ook van je verwacht dat je dit afgeeft bij een afwasloket waarna je weer met de volgende gang kunt beginnen.

Zoals je ziet wordt dit echt een feest. De eetfestijn stop om 19.00 uur waarna we naar de bus gaan.

De bus vertrekt daar om 19.15 uur op weg naar Nijmegen waar we om c.a. 20.30 uur zullen aankomen.

De Orchideeënhoeve is met een rollator/rolstoel toegankelijk. Geef wel even in de opties aan dat je een rollator of rolstoel meebrengt. Ook voor dieetpatiënten kan suikervrij gebak worden besteld. Geef dat ook bij de opties aan.

Het maximum aantal deelnemers van deze dag is 50. Let op de opmerkingen voor hen die misgrijpen voor deze mooie dag.

 

Informatie:

  • Datum: 06 mei 2020
  • Aanvang: 09.00 uur tot 20.30 uur
  • Locatie: Orchideeënhoeve Luttelgeest, Oosterringweg 34, 8315 PV Luttelgeest
  • Prijs: € 40,00
  • Prijs introducé: € 40,00
  • Contact: F. Janssen, Tel: 06-13700565,  email: f.janssen190@upcmail.nl

Op de boekingspagina kunt u aangeven of u een rollator/rolstoel meeneemt en of u suikervrij gebak wilt d.m.v. het drop-down menu.

 

Minimaal aantal deelnemers: 40 pers.
Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

Sluitingsdatum inschrijven is 22 april 2020

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Het maximaal aantal bestellingen per lid is 2. Ieder lid mag zich maximaal 1 keer inschrijven.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 70,- pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

In verband met administratieve redenen moet er per activiteit worden afgerekend. Na het afrekenen kunt u een nieuwe activiteit boeken.

U moet inloggen om aan deze activiteit deel te nemen!

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

(Woensdag) 09:00 - 20:30

Locatie

Orchideeënhoeve Luttelgeest

Oosterringweg 34

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X