Dagtocht Oud Oosterhout en Biesbos

september, 2023

13sep08:1521:00Dagtocht Oud Oosterhout en BiesbosUitverkocht neem eventueel contact op met organisator

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Dagtocht Oud Oosterhout en Biesbos

Op 13 September houden we toch nog een dagtocht vanuit Doetinchem. Graag nodigen wij je uit voor een adembenemende rondvaart door de prachtige Biesbosch! Deze dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol ontdekkingen. We verzamelen ons om 08:15 uur bij De Hotel de Kruisberg Kruisbergseweg172 in Doetinchem. Hier kun je je auto parkeren. We vertrekken om 08:30 uur

Onze eerste stop is in Oud Oosterhout, waar we hartelijk worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en gebak. Dit is de ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en je op te laden voor de dag. Na de koffie bezoeken we het Brabants Museum, waar we de rijke geschiedenis en kunst van deze regio zullen verkennen. Laat je betoveren door de tentoonstellingen en ontdek de prachtige kunstwerken.

Na het museum gaan we richting Terheijden, waar een smakelijke koffietafel op ons wacht. Geniet van een uitgebreide maaltijd en laat je verwennen met heerlijke gerechten.

Vervolgens vertrekken we naar Drimmelen, waar we aan boord gaan van de rondvaartboot voor een ca 2 uur durende betoverende tocht door de Biesbosch. Bewonder de adembenemende natuur, observeer vogels en ontdek de verborgen waterwegen van dit unieke natuurgebied.

Om 17:00 uur vertrekken we huiswaarts en keren we terug naar De Kruisberg in Doetinchem. Maar voordat we afscheid nemen, sluiten we om ca 19:15 uur de dag af met een heerlijk diner en waar we kunnen nagenieten van alle bijzondere momenten die we hebben beleefd.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent bij, zodat we stipt om 08:30 uur kunnen vertrekken.

 

Informatie:

  • Datum: 13 september 2023
  • Aanvang: 08.15 uur tot ca. 21.00 uur
  • Adres: Hotel/restaurant De Kruisberg , Kruisbergseweg 172, 7009 BT Doetinchem
  • Prijs: € 61,75 p.p.
  • Prijs introducé: € 61,75
  • Contact: Herman Houwers, mobiel: 0623823454, email: h.houwers1@chello.nl
  • Contact: Jan Wissink, tel.: 0314323744, mobiel: 0643555857, email: jwissink25@hotmail.com

 

Minimaal aantal deelnemers: 45 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 51 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 01 september 2023

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 91,75 pp. Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducee).
Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

 

Tijd

(Woensdag) 08:15 - 21:00

Locatie

Zalencentrum De Kruisberg Doetinchem

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X