Bespiegelingen over de Achterhoek

februari, 2024

25feb13:0016:00Uitverkocht!Bespiegelingen over de AchterhoekDeze activiteit vervalt en zal waarschijnlijk in het najaar opnieuw worden aangeboden

Koop hier uw ticket

Je moet in gelogd zijn om activiteiten te boeken Inloggen

Detail activiteiten

Bespiegelingen over de Achterhoek

Beste leden, de PV Alliander PA Oost kan onder voorbehoud, op 25 februari ’24 in combinatie met een aantal andere verenigingen, meeliften voor het bijwonen van een bijzondere filmvoorstelling met de zeer toepasselijke naam “Bespiegelingen over de Achterhoek”.

Voor dit buitenkansje moet vóór 7 januari 2024 bekend zijn hoeveel leden belangstelling hebben voor deze filmvoorstelling.

Het meeliften valt of staat met het aantal inschrijvingen en U wordt in week 3 of 4-2024 geïnformeerd of de PV wel of niet aan kan sluiten. Mocht de activiteit passen binnen de bezettingsgraad dan staat er een kopje koffie met 2 consumptiebonnen op U te wachten.

De zaal is open vanaf 13:00 uur, aanvang filmvoorstelling 14:00 uur.

 

Onderstaand een summiere beschrijving van de filmvoorstelling.

Documentairemakers Ineke Heinen en Fons Rouwhorst maakten een documentaire over de Achterhoek. Een documentaire over de mooiste, meest veelzijdige streek van Nederland wordt in beeld gebracht. Wanneer je door de lens van de camera kijkt zie je pas hoe mooi de Achterhoek werkelijk is. Daar hoort een verhaal bij! Een verhaal van het verleden, heden en toekomst van de Achterhoek. We kijken in de spiegel terug naar hoe het begon, naar de elementen die de Achterhoek typeren en vooruit naar de mogelijke veranderingen.

In 2 keer 45 minuten wordt op een afwisselende manier de Achterhoek neergezet. Met veel aandacht voor landschap, de flora en fauna en afgewisseld met interviews met veel mensen, die vertellen over hun beleving en gedachten. Fantastische medewerking van zovelen heeft er voor gezorgd dat u nu het eindresultaat kunt bekijken. Door het op deze wijze vast te leggen krijgt de kijker waardering voor de kwetsbare schoonheid van de natuur in de Achterhoek.

 

Deze bijzondere ervaring mag u niet missen dus geef u snel op!!

 

Informatie:

  • Datum: 25 februari 2024
  • Aanvang: 13.00 tot 16.00 uur
  • Adres: De Kruisberg, Kruisbergseweg 172 Doetinchem
  • Prijs: € 8,50 p.p.
  • Prijs introducé: € 8,50 p.p.
  • Contact: Rudy Cornegoor, Tel.: 06 121 907 30, email: rudy.cornegoor@gmail.com
  • Contact: Herman Houwers, Tel.: 06 238 234 54, email: h.houwers1@chello.nl

 

Minimaal aantal deelnemers: 30 pers.

Maximaal aantal deelnemers: 50 pers.

 

Sluitingsdatum inschrijven is 07 januari 2024

Als de activiteit uitverkocht is kunt u contact opnemen met de eerste contactpersoon. Hij zal u op een reservelijst plaatsen. Het kan namelijk altijd gebeuren dat iemand zich afmeld. U kunt hier echter geen rechten aan ontleden.

Bij niet verschijnen of afmelding binnen vijf dagen voor de activiteit zullen de werkelijke kosten doorberekend worden zijnde € 17.00 pp.
Bij overmacht zal de organisator met het bestuur voor een passende oplossing zorgen.

Deelname is mogelijk voor alle leden van de PV Alliander PA en zij die gelieerd lid zijn (was voorheen donateur met 1 introducee).
Medewerkers Alliander actief kunnen inschrijven mits zij per direct gelieerd lid worden.

Afbeeldingen: Getoonde afbeeldingen zijn door PV Alliander PA goedgekeurd om bij deze activiteit te plaatsen.

Tijd

(Zondag) 13:00 - 16:00

Locatie

Zalencentrum De Kruisberg Doetinchem

Organisator

PV Alliander PA Afdeling Oost

Comments (0)

Laat een reactie achter

X