De Vierdaagse 2019

De Vierdaagse 2019
12 april 2019 Kees

De Vierdaagse 2019

Als u als deelnemer bent toegelaten kunt u ook dit jaar gebruik maken van de faciliteiten die Liander u inmiddels al voor de 33e keer biedt.

Daarvoor zijn de voorbereidende werkzaamheden natuurlijk al lang in gang gezet. Denk daarbij aan het vastleggen van de standplaatsen, het huren van de tent, afspraken met de eigenaar van het terrein over de levering van water. Reserveringen van auto’s en aggregaat zijn de deur uit.

Nu zijn we afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Als faciliteiten bieden we koffie/thee, soep, fris, fruit, toiletfaciliteiten en erg belangrijk, paramedische verzorging. Uw blaren worden behandeld en zo nodig uw spieren gemasseerd.

En dat alles voor een bijdrage van slechts € 12,50 p.p. voor (oud)-medewerkers, hun partners en hun inwonende gezinsleden. Voor niet thuiswonende kinderen en voor andere loopmaatjes bedraagt de eigen bijdrage € 25,00. En op de vierde dag een blijvende herinnering.

Inschrijving voor de verzorging is mogelijk door het aanvragen van een aanmeldformulier via e-mailadres werkgroepvierdaagse@upcmail.nl. Is dit voor u niet mogelijk dan kunt u het inschrijfformulier telefonisch aanvragen bij werkgroep vierdaagse tel. 06-54770527 en dan –ingevuld- opsturen naar:

Werkgroep Vierdaagse p/a Tolhuis 1527 6537 PE Nijmegen.

Uw inschrijving dient uiterlijk 20 juni 2019 binnen te zijn.

Ons team
Het verzorgingsteam wordt gevormd door medewerkers, oud-medewerkers aangevuld met familie en kennissen. Velen doen dit al meer dan twintig jaar. Vier dagen lang in touw van ’s morgens zeven uur tot ’s middags een uur of vier is geen kleinigheid. De dankbaarheid van de lopers is onze beloning.

Werkgroep Vierdaagse.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

X